Lantarn

On , in , by

Forum Replies Created

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • in reply to: Invited Group #625
    Lantarn
    Member

    Ok thx for your reply.

    Newer version of RaidCall modules are in the works or is that already available?

    in reply to: Mobile Usage #590
    Lantarn
    Member

    Hi taracque

    I send you an email with several links 🙂

    Gr lantarn

    in reply to: Add New Raid Date error #514
    Lantarn
    Member

    Hi Taracque,

    I will send you an email with screenshots and serveral issues with RaidPlanner
    Thx in advance !

    in reply to: Add New Raid Date error #405
    Lantarn
    Member

    Sorry Joomla 1.5.23 Language is EN.

    in reply to: XML Parsing Error at 4:12. Error 73: > required #367
    Lantarn
    Member

    Awsome it works !

    in reply to: XML Parsing Error at 4:12. Error 73: > required #356
    Lantarn
    Member

    Hi Taracque,

    Thx for the reply

    Im using Joomla 1.5.23 and your latest build RaidPlaner 0fe027a

    Content User.mxl

    ?xml version=”1.0″ encoding=”utf-8″?>
    form>
    params>
    param name=”timezone” type=”timezones” default=”” label=”Time Zone” description=”Time Zone for this User” />
    param name=”characters” type=”textarea” default=”” label=”Characters” description=”Your characters in guild, new line each” rows=”5″ cols=”60″ />
    param name=”calendar_secret” type=”password” default=”” label=”Calendar secret” description=”Secret for calendar subscription. This must not be the same as your password. It’s stored and sent without any encryption!” />
    param name=”editor” type=”editors” default=”” label=”User Editor” description=”WYSYWYG Editor for this User” />
    param name=”admin_language” type=”languages” client=”administrator” default=”” label=”Back-end Language” description=”paramAdminLanguage” />
    param name=”language” type=”languages” client=”site” default=”” label=”Front-end Language” description=”paramLanguage” />
    param name=”helpsite” type=”helpsites” default=”” label=”Help Site” description=”Help Site for this User” />
    params>
    form>

    I removed the < before each line
    This is copied from the FAQ.

    • This reply was modified 10 years, 1 month ago by Lantarn.
    • This reply was modified 10 years, 1 month ago by Lantarn.
    • This reply was modified 10 years, 1 month ago by Lantarn.
    • This reply was modified 10 years, 1 month ago by Lantarn.
    • This reply was modified 10 years, 1 month ago by Lantarn.
Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)