User Charedit broken

On , in , by Dastano

Home Forums RaidPlanner Discussions Bug reports User Charedit broken

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • #892
    Dastano
    Member

    Hey,

    I allowed my user’s to modify their Characters on the Profile also add self the Character.

    So they pick the Character that was synced from Amory. And klick on Save. But nothing happen’s. The Character don’t get linked to the User Account. If I do it manualy it works.

    But if they pick a new Character they got removed from the Link. So I have to redo the part with the Chracters.

    Any possible fixes for this maybe?

    PS: You can contact me if you wish then I grant you admin status on my Page to test self.

    #893
    Taracque
    Member

    I’ll check this. But Armory sync and Character editing is not something what should work together.
    In case of Armory Sync you should remove edit_characters privilege from all groups. (In that case Users can select their characters, but can’t edit)

    #894
    Dastano
    Member

    http://img210.imageshack.us/img210/4872/settingso.jpg

    This are now my Settings, now if I add as Admin an Character it work’s but remove don’t work (via User Panel)

    but for Users don’t work (created an Testuser) he is in Group “Guildmember” priv:

    http://img717.imageshack.us/img717/3671/permt.jpg

    If they “choose” an Character it is in list, then they press “Send” and the Character removed from list and is not saved to this user.

    EDIT:::: This is an IE bug. With Google Chrome it works.

    PS: Is there maybe a way that you can Link User Group with Raidplaner?

    I created a Group “Gildenmitglieder” and I want to link this to my also created Group for Raidplaner “Gildenmitglieder” that I can onetime unlock them. And don’t need to do this manualy.

    What I mean:
    http://img59.imageshack.us/img59/7197/linkxp.jpg

    • This reply was modified 9 years, 2 months ago by Dastano.
    #896
    Taracque
    Member

    I’ll check it with IE, thanks for the report. Linking the groups is on my list, I’ll make it once I’ll have time.

    #902
    Dastano
    Member

    That sounds good Taracque =)

    #905
    Taracque
    Member

    I wasn’t able to reproduce the problem in IE9. If you have any errors in IE, please post it here.

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
 

Comments are closed.