Signup-Button doesn't work

On , in , by Suiginto

Home Forums RaidPlanner Discussions Bug reports Signup-Button doesn't work

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • #639
    Suiginto
    Member

    Hallo,

    the Raidplaner works very fine, but I have a problem to signup to an event. When a non-admin-user klick at the signup-button he goes directly to the home. I have this problem only on my life-site (If you want to test: dreaming-eyes.de user: Ifri pw: test) This site runs on a Joomla 1.7.3 and the latest version of the Raidplaner. I tryed with Firefox 8.0 and IE 9, the same at both.

    At my testserver win7-pc with XAMP and Joomla 1.7.3, it works fine. So that i’m going confused.

    Can You please help me

    PS: Sry for my bad english ;P

    #642
    Taracque
    Member

    I’ve checked your site, the problem is with jquery and mootools conflict. I’ll fix it soon.

    #643
    Taracque
    Member

    Update your installation, it hopefully fixes your problem.

    #644
    Suiginto
    Member

    Wow thank you, for your fast patience.

    #1298
    Anonymous
    Inactive

    Can somebody help me too, i have joomla 1.5.26  last version raidplaner and have the same problem with signup and statuses. (i can only set player as admin and save)

    Everything working fine (roster, new event, role confirmation and next). But by signup and statuses:

    Message: Object expected
    Line: 156
    Char: 1
    Code: 0
    URI: com_raidplanner&view=event&task=viewevent&id=4&Itemid=126

    I have old template , maybe this ? (but i cann´t change it) ?

    Thank you for any advice..

     

    #1302
    Anonymous
    Inactive

    I found it , i am newbie. It had bad rights for this component , file *.js on my FTP.

    Thanks for understunding

     

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
 

Comments are closed.