Legjobbmagyarkaszinok

On , in , by FredLabert

Home Forums RaidPlanner Discussions Success Stories Legjobbmagyarkaszinok

Viewing 1 post (of 1 total)
 • Author
  Posts
 • #2921
  FredLabert
  Participant

  A Pragmatic Play megerősíti jelenlétét Brazíliában és Németországban a Loto Giro és a Greentube márka közötti StarGames tartalmi megállapodással.

  A Pragmatic Play, az online kaszinószoftver-szolgáltatók sokoldalú mestere két tartalomszolgáltatási megállapodást kötött a brazil Loto Giro üzemeltetővel és a német StarGames márkával, a Greentube-bal.

  Az üzemeltető továbbra is arra összpontosít, hogy több vertikumot kínáljon a latin-amerikai üzemeltetőknek, így az egyik legjobb online nyerőgép, élő kaszinó és virtuális sportkínálatot teszi elérhetővé a brazil Loto Giro játékosai számára.

  Még több vertikális üzlet:

  Az üzemeltető játéklobbija hamarosan olyan nyerőgépcímekkel bővül, mint a Sweet Bonanza, valamint a nemrég megjelent, az ókori Egyiptomot idéző Rise of Giza PowerNudge videónyerőgép, amely először használja a Pragmatic Play új high-tech mechanikáját, és a hamarosan megjelenő Chili Heat Megaways.

  Ezen kívül az üzemeltető hozzáférhet a gibraltári székhelyű szolgáltató élő kaszinó termékeihez is, mint például a Mega Wheel, a két élő osztó által inspirált játékshow-siker egyike, valamint a rulettváltozatok és a Blackjack Azure, amely többüléses opciót, korai döntéseket, Deal Now, Auto-Stand és egyéb funkciókat kínál.

  Az üzletet kiegészítve az üzemeltető virtuális sporttermékei, például az angol Premier League által inspirált Penalty Shootout és a Fantastic League, valamint az agárverseny, a Force 1 és a lóverseny is elérhető lesz az online üzemeltető játékosai számára.

  Üdvözlendő kiegészítés:

  Edson Mendonça, a Loto Giro vezérigazgatója a közelmúltbeli megállapodást kommentálva elmondta, hogy mindig “buzgón” próbálják prémium tartalmakkal bővíteni a platformjukat, és a Pragmatic Play-vel való partnerség lehetővé teszi számukra, hogy “három vezető vertikális területet adjanak hozzá egyetlen gyors integrációval”.

  A vezérigazgató elmondta, hogy izgatottak, hogy ilyen “magával ragadó tartalmat” tudnak kínálni a játékosaiknak, és várják, hogy a partnerség teljes mértékben kiaknázza a benne rejlő lehetőségeket.

  Tovább bővítve jelenlétét Brazíliában, a vezető többtermékes tartalomszolgáltató sokszínű termékkínálata már számos szolgáltatóval működik együtt a dél-amerikai országban, köztük a Jogos da Sorte és az AgClub7 társaságokkal.

  Victor Arias, a Pragmatic Play latin-amerikai működésért felelős alelnöke szintén nyilatkozott az üzletről, és kifejtette, hogy a latin-amerikai jelenlétük növelése “kiemelt kereskedelmi cél”, és a közeljövőben további terjeszkedést terveznek.

  Kulcspiac:

  A Greentube a StarGames online kaszinó márkával kötött partneri megállapodást, hogy prémium nyerőgépkínálatát a német piacra is eljuttassa, és ezzel “fontos lépést” tett terjeszkedésében, amely várhatóan “Európa egyik kulcsfontosságú piacán” fog megvalósulni.

  A Pragmatic Play nyerőgép-portfóliójának számos címe, többek között a díjnyertes Wolf Gold és a Great Rhino Megaways, mostantól elérhető lesz a Greentube által 2018-ban felvásárolt márka játékosai számára.

  Ez kiegészíti a portfóliót:

  Pados László, a StarGames márkaigazgatója szerint a “tekintélyes játékgyűjtemény” hozzáadása a tartalmi könyvtárhoz “nagyon izgalmas kilátás”, mivel “a jelenleg elérhető legjobb játékok közül néhánymal” bővülnek a játékosok lehetőségei.

  “A Pragmatic Play híres arról, hogy következetesen az iparág leginnovatívabb és legszínvonalasabb játékait gyártja, és a hozzáadásuk tökéletesen kiegészíti a NOVOLINE™ és a Greentube klasszikus és új nyerőgépekből álló portfóliónkat”.

  A Pragmatic Play már régóta várta a szerencsejáték-törvény németországi jóváhagyását, amely 2021. július 1-jétől legalizálja az online kaszinókat és az online pókert. Lena Yasir, a máltai üzemeltetési alelnök szerint a nyitás izgalmas időszak az iparágban, hogy egy jelentős piacon hatást gyakoroljanak, és “nem is választhattunk volna jobb partnert ehhez”.

  A játékosok augusztus 26-án várhatják az üzemeltető következő nagy dobását, a Chili Heat Megaways-t, amely a híres mechanikát az ausztrál Big Time Gaming (BTG) játékfejlesztő cégtől licencelt, híres mechanikát tartalmazza!

  https://legjobbmagyarkaszinok.com/valodi-penzes-nyerogepek

Viewing 1 post (of 1 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.
 

Comments are closed.