Roster Error

On , in , by Johnysnake

Home Forums RaidPlanner Discussions Bug reports Roster Error

Tagged: 

This topic contains 1 reply, has 2 voices, and was last updated by  Taracque 1 year, 8 months ago.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • Author
    Posts
  • #1772

    Johnysnake
    Member

    Heya,

    First of all. Thanks for creating wow extensions. I’m so happy that i can enhance our community website with those. Please keep up the great work.

    I’m using raidplanner and i really like it. It has quite some options and is pretty easy to use. But there are a few things that should be improved and fixed.

    One of those is an error that i keep getting on the roster pages. (The error usually disappears after a reload.)

    Error message:
    string(49) “http://eu.battle.net/api/wow/data/character/races”

    Image:
    http://www.hgwow.nl/images/diverse/roster_error.jpg

    Website:
    http://www.hgwow.nl/guilds/wildhammer-pve

    I have no clue how to solve this issue myself. Hopefully you can have a look at it. I really wanna keep those rosters, they are awesome. But that tiny error code at the top just has to go, it looks bad.

    Kind regards,

    Johnysnake

    #1795

    Taracque
    Member

    I guess that was some unwanted code in armory sync module. Try to update both RaidPlanner and RaidPlanner-wow modules if the problem still exists.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)

You must be logged in to reply to this topic.

 

Comments are closed.